Put your fist here, bro!

Runoilija naksos

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 8.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun ilta alkaa jo hämärtyä pimeän maille
Jaan hyvät ajatukseni veljelleni rakkaimmaille
Toivon puolestasi ettet synkisty
Kaukaisuudessa yksinäisyyteen lyyhisty

Ojennan käteni, annan voimia
Muistan, kuinka isoveljenäni olit ikuinen suojelija
Ikuisesti soivat sanasi päässäni
Enkä koskaan kääntäisi sinulle päätäni

En kanna sinulle kaunaa, älä siitä murehdi
Suotta vuoksi muiden sinä surehdit
Olet minulle arvokas, korvaamaton sekä tärkeä
Jokainen meistä elämässään päättää, missä on järkeä

En tuomitse sinua tapahtuneesta
Pelkäsin vain lukevani kuolinilmoituksestasi jostain uutisesta
Kunhan vain tiedät, olet veli rakkahin
Muistojen ja ikävän vuoksi kyyneleen vuodatin

Vuodatin toisen, ehkä jopa kolmannen kerran
Uskoa sinuun minulla on vielä huiman verran

Usko elämään
Niin kuin minäkin tein
Opin lentämään, yli vaikeuksien ja huonojen aikojen
Tiedä, rakastan sinua, enkä koskaan hylätä sinua aio en.

Selite: 
Omistettu rakkaalle veljelleni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot