Sinä olet poissa

Runoilija oswald

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki tänne kirjoittamani tekstit on omistettu eräälle IHANALLE naiselle (R....), naiselle isolla N -kirjaimella. Toki kaikki naiset ovat varmaankin ihania, joku vaan on vieläkin ihanampi. =o)

 

Olen umpikujassa ja vielä kuilun partaalla.
Minusta tuntuu siltä, että mitä tahansa teenkin,
työnnän sinua aina vain kauemmaksi luotani.
Onko mitään enää tehtävissä?
Mitä pitäisi tehdä?
Hypätä itse alas vai työntää sinua poispäin,
molemmissa kun on sama lopputulos.

Sinä olet poissa…

Selite: 
Vaikka rakkautta olisi kuinka paljon, jos se vain on yhdensuuntaista, sillä ei ole merkitystä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea,omalla tavallaan kauniskin runo :) Tykkäsin

Lohduttoman kaunis runo, sen sisältö on ikävä kyllä monelle tuttua elämässä.

Voimia päiviisi.

Haikea, koskettava runo

 

Käyttäjän kaikki runot