SITRUUNALLE

Runoilija oswald

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki tänne kirjoittamani tekstit on omistettu eräälle IHANALLE naiselle (R....), naiselle isolla N -kirjaimella. Toki kaikki naiset ovat varmaankin ihania, joku vaan on vieläkin ihanampi. =o)

 

Katselen ikkunasta, kuinka tuuli ja sade yhdessä juoksevat pitkin katuja,
keinuvat puiden oksilla ja heiluttavat kukkien terälehtiä.
Samoin minä sain joskus kanssasi kulkea noita kulmia niin tuttuja,
yrittäen mahdollisimman pian kotiin lämpimään ehtiä.

Katselen ikkunasta, kuinka aurinko ja pilvet yhdessä taivaalla matkaavat,
pilvien yrittäessä pitää auringonsäteet itsellään vaan.
Samoin minä sain joskus sinut syliini tiukasti sulkea, poistit sydämeni haavat,
yhdessä kun keinuimme toisiamme vasten, luulin, sinut saan.

Katselen peilistä, kun vesi valuu poskiani pitkin, pyyhin ne pian pois,
ei, ne eivät olleet sadetta, pelkkää vettä, vaan olivat siinä, koska itkin.
Tunnustaa täytyy, toivonut joskus olen, että kaikki tää, pelkää unta ois,
olisinko minä sitten, yksin, onnettomana, kulkenut elämäntietäni pitkin.

Katselen peilistä, kuinka iän aiheuttamat uurteet kaartuvat kasvoillani,
viisastuneena siis, mietin, sain niin monta rakasta hetkeä kanssasi vain.
Olen siis todella, niin onnellinen siitä, että Sinä, ”sitruuna”, kuljit rinnallani,
edes pienen hetken, sillä elämästäni, muuten niin tylsästä paljon pois sain.

Olethan sinä toki siinä vielä, et siis ole pelkkää unelmaa, prinsessasta sadun,
haaveissani ja toiveissani noita muistojani aina välillä yksin kertaan,
ja tiedän, en ole kanssasi tehnyt koskaan mitään, mistä voisin sanoa: kadun,
tiedän myös, että aivan turhaan, minä sinua toisiin naisiin vertaan.

Voi kunpa tietäisit, kuinka paljon sinua kaipaa ikävöin,
voi kunpa sitä tapahtuisi vain päivin ei päivin öin,
voi kunpa sillä tiedolla vielä merkitystä olla vois,
voi kunpa kaikki tunteesi, minulle, ei hukkuneet ois.

Selite: 
Hyvälle rakkaalle ystävälleni omistettu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot