Jekku

Runoilija dufresne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pihalla ruska taas saa vaahteraan,
kostuneilla silmilläni näkyä ihailen
leuka väristen tartun kankaiseen nenäliinaan

En surua silmistäni pyyhi
en murhetta maahan painavaa

Sinua vain kaipaan niin tähän hetkeen
tämän uuden onneni kanssani jakamaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot