Yössä pohdin sitä tyttöä

Runoilija aatuvaljakka

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 9.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sillä tytöllä on nahkatakki
ja huulet tuulesta kostuneet
sillä tytöllä on elämä auki
ja mielessä muistot tummuneet
sitä tyttöä aamuyöllä
sängyssäni pyörien
pohdin jos se olisi täällä
niin mä ottaisin sen....

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

huulet tuulesta kostuneet- en löydä sanoja tän lausahduksen upeudelle. Ihana.

voih,

mitä dramatiikkaa! taitaa kuitenkin olla

vikaa siinä, joka ei saa tyttöä viereensä;)

kannattaisi kehittää omia keinojaan...

Mielenkiintoisesti kerrottu ja kaihoisa..

 

Käyttäjän kaikki runot