Paljonko kello on?

Runoilija RoutamaidenRunoilija

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori eskapisti, joka liikkuu kalliomailla unelmoimassa (:
 

Valvon hiljaa pimeässä,
makaan yksin sylissä yön.
Kidutan sielua, kidutan mieltä
liikkumatta sylissä yön.

"Paljonko kello on?"
kysyy mieli uneton.

Mietin tuskaa, pelkään kipua.
Levoton mieli ei saa nukkua.
Vaikka hereillä istuisin,
en voi liikkua vaikka haluaisin.

"Paljonko kello on?"
kysyy mieli uneton.

Valvonko vielä noustessa auringon,
vai ikiuneen vaipuuko uneton?
Horjuen alla kuoleman varjon
elämä on synkkä ja toivoton.

"Paljonko kello on?"
kysyy mieli uneton.
Horjuen alla kuoleman varjon
elämä on synkkä ja toivoton.

Paljonko kello on?

Selite: 
Kertoo lähinnä masennuksesta ja unihalvauksista ja tunteista joita ajattelee tajutessaan, ettei taaskaan kykene liikkumaan ja toivoo yön loppuvan ja auringon nousevan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot