Toinen Mahdollisuus

Runoilija Hopeaprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaipa nyt kaikilla
pitäisi olla toinen mahdollisuus?
Mahdollisuus parantaa
Mahdollisuus kertoa
Mahdollisuus kuunnella
Mahdollisuus tehdä
Mahdollisuus yrittää?

Vaan eipä maailma
reilu olekaan
Ei ole kuin yksi mahdollisuus
lähteä suuntaan oikeaan

Yksi väärä valinta
-ja elämäs on sirpaleina
Yksi epäonnistunut yritys
-ja olet mahdollisuutes tyrinyt

Kaipa jokaisella
pitäisi olla toinen Mahdollisuus
Mutta ei vaan ole.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikävää mutta totta

Hyvin kirjoitit, suosikkeihin menee

mutta eihän se vaihtoehto mikä on jäänyt valitsematta välttämättä olisi ollutkaan parempi. jos ja jos, sitä miettii kaikki mutta onko se lopulta hedelmällistä?

 

Käyttäjän kaikki runot