Nimetön

Runoilija Thing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni tyttönen joka itseään ilmaista halusi.
 

käännyn hiljaa
hitaasti avaan silmäni
ujosti, punaa poskillani

aamuyöstä viereltäsi herään
muistan ihosi, huulesi
ja sen tuoksun

olet minulle laulu,
pohjoinen, etelä
itä ja länsi

ja kun katseen luot
silmiini

juoksen tummaan yöhön
enkä löydä tietä takaisin

olet yö ja päivä,
kitaran säestäessä laulua
sinusta haaveilin
unelmoin

kosketin lempeää,
kosteaa ruohoa
varpaillani

siinä makasit
vierelläni,
unessani

ja kuumaan suudelmaan
minä vajoan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja ihanatunnelmainen runo! :)

kaunis ja ihanatunnelmainen runo! :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Thing Nimetön 16.8.2009 2 Runo
Thing Nimetön 9.4.2011 2 Runo
Thing Nimetön 16.8.2009 0 Runo
Thing Kuvitelmaa 8.3.2011 0 Runo
Thing Nimetön 16.8.2009 0 Runo
Thing Nimetön 30.5.2009 1 Runo
Thing Se on se rakkaus 18.5.2010 0 Runo
Thing Hiekkaa 28.5.2009 2 Runo
Thing Nimetön 18.5.2010 1 Runo
Thing Sinun, ikuisesti 5.4.2010 4 Runo