Vuoristorata

Runoilija jonnisonni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ajatukset pitkin vuoristorataa
ylös, alas ja ympäri

tässä hetkessä alhaalla
iso ikävä,
joka peittää alleen kaiken muun

riittääkö vanhan vaunun vauhti
ylös seuraavaan nousuun
ylös laelle, yli ikävän

kestääkö vanha vaunu
seuraavan syöksyn

tutisee, tärisee, natisee
laakerit valittaa
hullu kun lähdin mukaan

kestää se, vaan saisi jo loppua
pysähtyä asemalle
lähellesi, viereesi

sinun peiton alle

Selite: 
tällaista tänään...elämä on.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ainakaaan ei tule tylsää hetkeä kun vuoristoradassa ajatukset kulkee...
Hieno tuo loppu. Tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot