Yön teko

Runoilija Rackham

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkkyydestä sikiävää energiaa ei ole pakko kuluttaa tuhoamisen turhiin töihin.
 

Neljästi käskin

kolmasti kieltäydyit

sitten kainoutesi kukistui makuni voimasta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pieni on kaunista, niin nytkin ja juuri tällä runollasi.

Aivan ihana.

Hyvin tehokasta toimintaa.
Valkosipulissakin on tuoksu luotaantyöntävä, kunnes maun miellyttävyys vie voiton.

Tämä runo on oivallinen toteamus.

Monia ulottuvuuksia hipova teos - lukija on ihastunut pieneen runoteokseen. Hyvä kokonaisuus - ei yhtään täytesanaa väkisin ahdettuna :)

Melko hurjana avautuu tämä runosi lukijalle...

Runo minun makuuni. Lyhyt ja ytimekäs, uudelleen kylmään suihkuun. Parempi poistua...

Toimivaa ja onnistunutta minimalismia.

Hyvä !

 

Käyttäjän kaikki runot