yksin

Runoilija spämmer

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 2.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyhmyys, Kylmyys, Heikkous ja Turhamaisuus;
Ne tekee susta arvottoman.

Älä päästä valloilleen.
Niin kauan kuin olet kanssani, kestät tunteet sisällä.
Jos eroamme, toisistaan irtaannumme,
Saa vallan taas hallita nuo tunteet sua.

Ne tekee sulle olon turvattoman.
Kun vedetään matto alta, miltä se tuntuu..?
Kun lähimmäinen hylkää, mitä muuttuu sisälläsi..?
Meneekö silloin sinussa jokin rikki, vai kestätkö sen?

Henkäys hiljainen ja avun huuto,
kuuluu korviin monen, mutta moniko välittää.
Kuinka moni on valmis jättämään vain huomioimatta..?

Välittääkö joku oikeasti.
Ei tunnu oikealta,
Rakkaus täytyy tukahduttaa.

Mieltä painaa suuri taakka.
Ei ymmärretä me muut mitä se on,
tai niin annetaan ymmärtää.
Tosiasia on vain, ettei ketään kiinnosta.

Niin luullaan, että muututaan, mutta itsesi luot sellaiseksi, mitä itse haluat olla.

Selite: 
en tiedä onko tuosta ihan runoksi :) enemmänki vain ajatuksia ja voisin kuvitella ehkä tuon itse biisiksi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot