Tuoksu

Runoilija kalevatar

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 14.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hengitä tuoksusi kirjeeseni, et ota mua takaisin
Satumaahan potkaisit mut, takaisin suohon.
Ole tyytyväinen, en pääse täältä ylös
En halua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voimakasta tekstiä, pidin paljon. hyvää synttäripäivää

Vahvoja sanoja,vahva tunnelma..tykkään mahottomasti tuosta eka lauseesta :) Onnee syntymäpäivänä :)

 

Käyttäjän kaikki runot