Nimetön

Runoilija Fireheart78

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 8.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen optimisti ja romantikko.
 

Olen pahoillani,
ettei meitä ollut
tarkoitettu toisillemme.
Mutta olen iloinen,
että voimme olla
edelleen ystäviä.
Sillä olet minulle tärkeä,
vaikka et sitä uskoisikaan.
Välitän sinusta
ja haluan auttaa,
jos sitä tarvitset.
Kuuntelen,
jos haluat puhua.
Halaan,
jos olet yksinäinen.
Nauran kanssasi,
kun olet iloinen.
Haluan vain,
että tiedät sen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot