kertoisitko?

Runoilija Fireheart78

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 8.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen optimisti ja romantikko.
 

Kerro minulle,
miksi kaipaan sinua.
Miksi haluan
tuntea sinut lähelläni?
Tiedän,
ettei se ole oikein,
mutta kun olet lähelläni,
en pysty ajattelemaan.
Kun kosketat minua,
unohdan kaiken muun.
Jopa sen,
että kuulut toiselle.
Olet päässyt sydämeeni
edes yrittämättä.
Miten saisin
nämä tunteet
katoamaan?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot