Enkelin kosketus

Runoilija Pinttu91

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 3.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän haluinen nuori tyttö. Haluun ain kokeilla kaikkee uutta. :) "Elämä ei anna,se ottaa"kuuluu tän tytön motto.! Ja se on kyl ihan totta,että elämä vie ja ei anna takaisin. Hullua on mun meno muutenkin.. Yleesä ei voi mennä minnekkää,ilman et ottais jotain. Joteki nyt toi alkoholi on vieny voiton mun elämästä.
 

Enkelin kosketus niin pieni ja hento.
Sun kätees pieneen tarttuu.
Johdattaa kauas pois.

Enkeli niin pieni ja kaunis
sua suojelee pahalta maailmalta.

Olet kukkulalla valmis hyppäämään alas.
Enkeli koskee sua ja sanoo "Älä hyppää.Ei sulla oo mitään menetettävää."

Kuuntelet ja tuut pois kukkulalta.
Enkelin kosketus niin ihana ja turvallinen
Enkeli olen sun mukanasi minne menetkin.

Enkelin kosketus kultainen sua koskettaa ainiaan.
Enkelisi ei koskaan kuole,jos et vaan tapa sitä.
Enkelisi valvoo aina sun vierelläs.

Enkelin kosketus niin pieni ja hento voi rikkoutua.
Toivottavasti et riko omaa enkeliäsi.

Selite: 
Kertoopi enkelistä joka auttaa ihmisiä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää menee suosikkeihin, enkelit on ihania.....kaunis runo...<3

Kaunis runo.
Kaikilla varmasti on oma ihana suojelus enkeli.
Mullakin on aivan ihanan upea poika " enkeli".

 

Käyttäjän kaikki runot