toivoisin olevani jotain

Runoilija mirdzu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Tahtoisin tunnustaa, että en ole loppuunsa mitään.
Olen vain ihminen, jolla ei ole mitään merkitystä.

Näättekö tämän? Tietääkö kukaan oikeasti kuka minä olen? Ei, koska kukaan ei ota selvää.

Olen näkymätön aave, kuljen ihmisten läpi tietämättä heidän olemassa oloani.

Olen tyhjä, en tunne kipua tai iloa. En tiedä miltä tuntuu kipu.

Sekavaa, vai mitä?

Selite: 
jostain leffasta tuli mieleen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot