minun syksyni.

Runoilija ramid

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2007
Viimeksi paikalla: 27.7.2016 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.3.1989

En välttämättä osaa kirjoittaa runoja, mutta kirjoitan ajatuksista, kokemuksista ja tuntemuksista.


Älä elä elämää elämisen vuoksi — nauti ja huomaa sitten eläväsi omaa elämääsi.
 

jälleen on ohi
lämpimät kesäpäivät,

ihmeellisen pian katosi
aika käsistä taas

kun herää keskellä
syksyä huomaamaan sen.

silti synkeä, mutta
aina yhtä avartava

on syksy, jonka koemme.

haikeus, joka siitä paistaa.
elämä, jonka se lopettaa.
pimeys, jonka se aloittaa.

suuri on syksyn valta.
jopa pelottavan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot