Nimetön

Runoilija Hanna-Maria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkelinkin siivet voivat pettää
 

Olit minulle se valo
joka laittoi minut ymmärtämään

Olit minulle se ihminen
joka toi minut pois pimeästä

Olet minulle se ihminen
joka antaa toivoa huomisesta

Olet minulle se rakkaus
joka on tarkoitettu kestämään

<3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kun suloinen:)

Kaunis rakkaudentunnustus. Olit/olet- sanojen käyttö toimii hyvin. Samoin kirjakielisyys. Se tekee tästä kypsän ja aikuisen. Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot