Nimetön

Runoilija Hanna-Maria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkelinkin siivet voivat pettää
 

Kaiken sen jälkeen
vierelläni on ihminen
jota rakastan

Jonka vierellä on hyvä olla
jonka kanssa olen oma itseni

Paras hetki elämässä on
kun saan olla vierelläsi
olla aivan hiljaa
ja katsoa sinua

Niin pieni ele
mutta merkitsee
niin paljon

Rakastan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot