ihmisyys

Runoilija Hanna-Maria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkelinkin siivet voivat pettää
 

Onko ihmisyys todella kadotettu,
ovatko ihmiset muuttuneet.

Emmekö auta apua tarvitsevaa,
ajattelemmeko vain itseämme.

Elämmekö me?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot