Rakkaus

Runoilija Kamikainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minussa on elämä ja kuolema. Elän rakkaudesta ja saan voimaa pimeydestä. Kirjoitan paljon omista tunteistani ja tuntemuksistani. Lopputulos ei aina kuitenkaan vastaa alkuperäistä ajatusta.
 

Sinä olit rakkaus
minä olin minä

vain rakkaudella itsellään
on valta satuttaa

enhän minä muuten
olisi haavoittunut

lumouduin silmistäsi
puhkoit haavoja sieluuni

enkä tunne enää vihaa
sain rakastaa

Selite: 
On vapauttavaa kun lopultakin voi antaa anteeksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis tulkinta

 

Käyttäjän kaikki runot