välittämätön

Runoilija 2edac928bc252ff17b1906ac6e7a65e6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2008
Viimeksi paikalla: 14.1.2019 13:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivoton 22-vuotias romantikko Etelä-Suomesta, joka rakastaa pimeitä syysiltoja sekä kynttiläillallisia. Corny enough?
 

makaan alastomana valkoisella hangella
miettien sinua kylmyyden piiskatessa kehoani.
en jaksa enään osoittaa välittäväni.
et sinäkään välitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Katkera, ja silti ihana.. ♥

minimalismia, hyvä

Surumielinen ja hyvä runo välittämisestä tai välittämätömyydestä!

 

Käyttäjän kaikki runot