Poika

Runoilija StonedLove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

dshgk
 

Haluan avata kaikki ovet sisimpääni.
Siitä oven raosta pilkahtaa onnellisuus.
Olet löytänyt tien sydämeeni,
samoin kuin minä sinun.
Maailman pahuudet unohtuvat,
vääryydet pyyhkäistään pois,
sillä sisimmässäni olet vain sinä,
niin uskomattoman komeena.
Ja kun avaan silmäni, olen siinä,
unelmieni kainalossa.

Selite: 
Omalle kullalleni<3 14.7.07->
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot