Muistoni...

Runoilija Hävinnyt

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastin ennen elämää... Nyt en enää tiedä mitä teen.
 

Muistan yhteisen kesämme,
yhteiset hetkemme.
Katseemme suunnatut aurinkoon,
elämän tuloon.

Silloin olimme
tiiviisti yhdessä,
yhdessä...
kuin ystävien kuuluukin.

Saapui syksy.
Kaikki meni pilalle,
sammui, kuin auringon valo.
Olin taas yksin.

Yhteistä kesäämme
muistan kaiholla.
Yksinäisyyttä,
vihaan polttavalla raivolla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot