-

Runoilija Hävinnyt

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastin ennen elämää... Nyt en enää tiedä mitä teen.
 

En enää välitä sust,
koska säkään et välitä must

Leikin ettei muhun koske,
mut se on suuri valhe.

Haluisin sut takas,
et arvaakkaan miten paljon.
mut tiedän,
ettet haluu mua enää.

Jättäisit mut rauhaan,
selväks teit et vihaat!

Leikkisit ees,
ettet oo muuttanut mielt!

En halua sua enää,
et tiedäkkään miten nyt jo sua vihaan!
mut tiiät kai,
ettei tää viha oo mitään verrattuna siihen tuskaan
jota mulle aiheutit.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot