Jätit yksin

Runoilija Hävinnyt

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastin ennen elämää... Nyt en enää tiedä mitä teen.
 

Tiedätkö miltä tuntuu
sut menettää,
just ku alko oikeesti
sust välittää?

Ihastuin, rakastuin
sä otit, leikit hetken ja
lopulta taas yksin jäin!

Haluatko kuulla,
kuinka ihastuin;
kuinka nähdessäni sinut punastuin?

Ihastuin, rakastuin,
sä suutelit, leikit hetken ja
lopulta mut yksin jätit.

Haluatko tietää,
mitä nyt teen?
Kumarrun, painun,
masennun. Oon ilman voimaa!
Vihaan mailmaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot