Astrologi

Runoilija ikijää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Liukkaat sormesi kiertyvät hiusteni sekaan
silmäsi pyörivät kuin riivatun
tähtimatto allamme kuiskii
likaisia sanoja tulevaisuudesta
revit ihoni lehtisuonia pitkin kappaleiksi
raatoni puhkeaa kukkaan käsissäsi
liekit tanssivat ympärillämme
kipinät polttavat kipeitä reikiä sanoihini
aamuaurinko nauraa sinun lupauksillesi
kun viimeinenkin tähti putoaa
kirjoitat minut kauas täältä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä on hyvä tunnelma, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot