Petoksiesi kartta

Runoilija ikijää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pesen lakanoidesi tuoksun iholtani
kuin raiskattu tapahtuneen
Aamuauringon ensisäteet toistavat sanojasi
Kehoni on petoksiesi kartta

Salaa pidän sormusta nimettömässäni siinä kädessä
johon kirjoitit tunteesi häpeän merkeillä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella vahva, realistinen a mielenkiintoisen moniuloitteinen, jättää ajatuksille tilaa.

Todella vahva, realistinen a mielenkiintoisen moniuloitteinen, jättää ajatuksille tilaa.

 

Käyttäjän kaikki runot