Verinen peitto

Runoilija Susiin kuuluva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuskasta voi syntyä jotain kaunista kun sille antaa tilaisuuden. Jokaisen pitäisi oppia nauttimaan tästä hetkestä.

Minä en aio luopua pilvilinnastani,
siellä on turvallista,
se suodattaa tuskan kauniiksi sanoiksi,
löytää vihreimmän ruohonkorren,
antaa arvokasta toivoa.

Tuskan kautta voin kirjoittaa historiani,
palata ikävimpiin hetkiini,
käyttää käänteisvoimaa
ja muistaa sen
mikä on hyvää ja kaunista.
 

Haluan peilin rikkoa.
En tunnista sen kasvoja.
En halua tuntea.
Haluan tuntea tuskaa.

Tuskaa, jolla poistaa,
ei,
peittää tuskan.
Tuskan jota ei ikinä voi poistaa.

Sen voi peittää.
Tuntea kuinka se valuu pois.
Valuu pois lämpimänä.
Kuin lämmin kaiken peittävä peitto se valuu.

Tuskaisen suloinen peittävä peitto.
Verisestä sirpaleesta tuijottavan katseen tunnistaisin.
Sen syyttävän tuskaisen katseen.
Katseen, joka kertoisi ettei se auttanut.

Ettei tuskaa voi peittää.
Se on vain kohdattava.
Kohdattava jälleen nuo kasvot,
joita en halua tunnistaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot