Sitten heräsin

Runoilija Susiin kuuluva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuskasta voi syntyä jotain kaunista kun sille antaa tilaisuuden. Jokaisen pitäisi oppia nauttimaan tästä hetkestä.

Minä en aio luopua pilvilinnastani,
siellä on turvallista,
se suodattaa tuskan kauniiksi sanoiksi,
löytää vihreimmän ruohonkorren,
antaa arvokasta toivoa.

Tuskan kautta voin kirjoittaa historiani,
palata ikävimpiin hetkiini,
käyttää käänteisvoimaa
ja muistaa sen
mikä on hyvää ja kaunista.
 

Nyt,
kun nukkumaan käy tieni.
Roihuaa rinnassani liekki pieni.

Kuinka se mieltäni kärventää,
kumpa elämä olisi elokuvaa.

Sinun valokuvasi,
viimeinen muistoni.

Elokuvassa hymyilemme,
katsoen silmiin toisiamme.

Minun käteni
sinun kädessäsi.

Kuinka onnellisia olemmekaan,
eihän tämä voi olla tottakaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot