Rakkaus

Runoilija Pampula

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.9.2010
Viimeksi paikalla: 13.7.2021 21:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus saapuu sydämeesi silloin kun vähiten sitä odotat, se saattaa kulkea ohitsesi...uudestaan ja uudestaan ja silti et sitä välttämättä edes huomaa...
ehkäpä sinulla on juuri silloin niin paljon muuta ajateltavaa...

Olet ehkä miettinyt, miksi olet niin yksin ajatustesi ja tunteidesi kanssa, etkä löydä rinnallesi sitä joka jakaisi kanssasi sen kaiken kauniin joka sisälläsi virtaa...

Älä vaadi itseltäsi liikoja, vaan anna sydämellesi mahdollisuus tuntea rakkauden lämpöä ja ota se vastaan,ku se ohitsesi kulkee...älä jätä sitä huomiotta...
Sillä kun rakkaus saapuu, sinulla on avoin ja turvallinen paikka sen säilyttämiseen...

Ja ennen kuin huomaatkaan olet löytänyt sen... oikean rakkauden... ja vain sinä itse tiedät ja tunnet sen...ei kukaan muu...

Luota ja kuuntele sydämesi ääntä, silloin olet löytänyt oikean tien elämällesi ja voit jakaa rakkauttasi...mmmmm...niin ihanaa sellaista <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin totta se usein on ... Rakkaus on lähempänä kuin luulemmekaan, odottaen vain oikeaa hetkeä antaakseen meille tunteen, mihin kaikki perustuu ... Rakkautta ei voi pakottaa. Ihana runo, Pampula :)

hyviä ajatuksia! kauniisti olet pukenut nämä sanoiksi, ihana runo :)

Reititystä sydämeen.

kauniisti kolahtanut kohdellesi..kiva

 

Käyttäjän kaikki runot