IV

Runoilija Noreliana

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 2.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aurinkosadetanssi
 

Pääskyset kahlaavat järvien pohjamudissa

Liityit kuoroon
kuurona
Joko antaisit minun puhua?

Huudan,

saanen kertoa,
olet edelleen omassa seurassasi
ypöyksin,
ainoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, jonka tunnelma välittyy..

jännä runo,aika kiva =)

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Noreliana I 3.3.2012 8 Runo
Noreliana II 13.3.2012 5 Runo
Noreliana III 31.3.2012 0 Runo
Noreliana IV 1.4.2012 3 Runo
Noreliana V 4.8.2012 0 Runo