II

Runoilija Noreliana

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 2.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aurinkosadetanssi
 

Perhosia meressä

Ripustetut sielut ovat vastarannalla kuivumassa,
kuulet, kuinka he lepattavat tuulen huminassa

Valuvina aineellistuvat
uudestaan
ja uudestaan

Näet ne siellä aina kun palaat alkuun
jälleen kerran vatvomaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi upea!

positiivinen pidän

Hieno runo kertakaikkiaan, sanakirjosi on ihailtavaa.

taitavaa sanakäyttöä, upea runo.

Runosi nostaa esiin mielikuvia, joita pitää sulatella. Mutta oivalsin, että jotkut "näkevät" ja jotkut yrittävät näkeä. Harvinainen taito, kiitän lukunautinnosta ;)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Noreliana I 3.3.2012 8 Runo
Noreliana II 13.3.2012 5 Runo
Noreliana III 31.3.2012 0 Runo
Noreliana IV 1.4.2012 3 Runo
Noreliana V 4.8.2012 0 Runo