tasapainossa

Runoilija timpetku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2007
Viimeksi paikalla: 29.5.2021 14:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rauhallinen, pohdiskeleva toisten kanssa helposti toimeen tuleva mukava mies. Runoilijana noviisi.....mutta elämän kokemusten matkamittarissa on jo kilometrejä. :)) Kurkatkaa rohkeasti ja kommentoikaa runojani!
 

tänään
tunnen olevani tasapainossa
ensimmäistä kertaa
elämäni aikana

syitä elää tai kuolla

kirjanpitoni
mukaan

on aivan yhtä paljon.

Selite: 
runo puhukoon puolestaan... väsynyt olo.
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi on härkäpäistä realismia, parhaimmillaan.
Pidän.

Voih. Voimia. Onnellista kai sekin, että syitä elää on yhä.

Vahvaa, rehellisenoloista, aidonmakuista runoutta. Tuttuja tuntoja osuvasti kuvaat. ONNEA!!

Kannattaa ehkä laskea uudestaan.. Epäilen, että syitä elää on enemmän...

Runossa tuskaa..ja synkkää proosallisuutta.

 

Käyttäjän kaikki runot