Illan hiljaisuudessa

Runoilija timpetku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2007
Viimeksi paikalla: 29.5.2021 14:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rauhallinen, pohdiskeleva toisten kanssa helposti toimeen tuleva mukava mies. Runoilijana noviisi.....mutta elämän kokemusten matkamittarissa on jo kilometrejä. :)) Kurkatkaa rohkeasti ja kommentoikaa runojani!
 

surun täyttämä mieli
itkee yksin ikävää
illan hiljaisuudessa
annan ajatuksien siipien
kuljettaa sinne
missä säilytän
unohtumattomia juttuja
yhteisistä retkistä
parhaita muistoja
hauskoista hetkistä

valonpilkahduksen myötä

kipu hellittää
uni armahtaa
uuteen aamuun
parempaan.

Selite: 
Ystänäni taistelee tällä hetkellä elämänsä viimeisistä päivistä sairaalan teho osastolla. Aivokasvain todettiin reilu viikko sitten ja koe palan ottaminen paljasti sen pahanlaatuiseksi aivosyöväksi. Kasvain on jo niin suuri ettei mitään muuta kuin kivun lievitystä ole enää tehtävissä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin raskasta aikaa Sinulla nyt.
Ystäväsi tilanne ...niin, eipä siihen sanoja ole.
Lääkärit tekevät minkä pystyvät,
ja onhan se niin, että meillä kaikilla on aikamme, eikä sitä kukaan voi muuttaa.
Voimia <3

Paljon paljon voimia. Kaunis, haikea runo.

Emme tiedä päivä, emme hetkeä mitä saattaa tapahtua.

voimahali ja
synttärionnittelut koettelemuksista huolimatta

 

Käyttäjän kaikki runot