miksi

Runoilija jusanteri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä antaa ota vastaan mitä se tuo sillä kaikella on tarkoituksensa niin hyvällä kuin pahalla
 

miksi ei voisi vain rakastaa
miksi ei voisi olla ilman riitaa
miksi tunnen mustasukkaisuutta
miksi pääni sisällä on myrsky
miksi et anna anteeksi
miksi en pysty saamaan itseäni ymmärretyksi
miksi ensin rakastat ja riidan aikana vihaat
miksi kukaan ei kertonut minulle kuinka elämä on välillä niin vaikeaa
miksi kun ikää tulee pelkään kuolemaa
miksi asiota pitää itse vaikeuttaa
miksi ei ruhaa saa sydämmeen
miksi vaivun välillä epätoivoon
miksi kiukkua pitää viljellä
miksi puuttua kaikkeen pieneenkin
miksi ei voisi unohtaa olen ihminen teen ja tulen tekemään virheitä
miksi ei voisi vain rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todellakin vahva runo. Hienoja ajatuksia ja varmasti monia vaivaavia kymyksiä olet tähän koonnut.

 

Käyttäjän kaikki runot