Odotan yhteistä aikaamme

Runoilija EsEm

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni kertovat itsestäni ja ihanasta tyttöystävästäni.
 

Lasken päiviä ja tunteja
Emme näe vielä vähään aikaan
Mieleeni tulee meidän yhteisiä muistoja
Joka hetki sinua suuresti kaipaan

Lattialta löytyy vielä hiuksiasi
Kunpa heräisit taas aamulla vierestäni
Voin vain koskettaa vaatteitasi
Kyynel saattaa tippua silmästäni

Halaan sinua pitkään kun näemme
Sitten olemme taas yhdessä
Mutta vielä joudun odottamaan näkemistämme
Olet silti aina minun sydämessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeutta ja odotusta...kaunis.

Haikeutta ja odotusta...kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot