Täydellinen aamu

Runoilija EsEm

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni kertovat itsestäni ja ihanasta tyttöystävästäni.
 

On aamu, tai ehkä jo päivä.
Kellonajalla ei ehkä ole nyt väliä.
Sillä on vain väliä, että olet nyt siinä.

Aurinko paistaa tai ehkä ulkona sataa lunta.
Tämän täytyy olla enemmän kuin unta.
Tämä on jotain todella suurta!

Eikä tämä ole mikä tahansa aamu.
Tämä on sellainen täydellinen aamu.
Jokaisen aamun tulisi olla yhtä täydellinen.
Mutta miten saadaan muistakin aamuista tämän kaltainen?

Tiedän, etten voi olla jokaista yötä vieressäsi.
Mutta tiedän silti sisimmässäni,
että vielä tulee lisää tällaisia aamuja.
Mentäisiinkö kuitenkin nyt nauttimaan aamiaista ja namuja?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot