Hetken odotus

Runoilija EsEm

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni kertovat itsestäni ja ihanasta tyttöystävästäni.
 

Hetkeksi jouduit lähtemään.
Jäin tänne sinua odottamaan.
Tiedän että lähdit vain syömään,
mutta joudun sinua silti odottamaan.

Odottavan aika on pitkä niin kuin sanotaan.
Toisaalta aion käyttää tämän hetken hyödyksi.
Ehdin tässä odottaessa kirjoittamaan,
kirjoittamaan runon sinun iloksi.

Ja sitten kun taas palaat.
Voimme taas jatkaa keskustelua.
Mutta toivon, että pian palaat.
Yksin kun on tylsää jatkaa juttelua.

Selite: 
Odottavan aika on joskus pitkä
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkautta ilmassa ?

 

Käyttäjän kaikki runot