Nimetön

Runoilija Riku Jurvanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuore ylioppilas, ehkä tuleva yliopisto-opiskelija. Musiikki ja lyriikka sydäntä lähellä.
 

Unessani suutelin sinua
lammen rannalla, lehdon keskellä
irralla todesta

Siitä on jo kuukausia
ja sinä löydyit kiven takaa
yhtä eksyneenä, yhtä yksin
kuin on luonnonkappale keskellä kaupunkia
metalliroju lehdon helmassa

se ei ole kaunis näky
mutta minä vien rojun kaatopaikalle
ja sinut luokseni

Selite: 
14.7.2010
Kategoria: 
 

Kommentit

Hiljaa jäin miettimään runon syvimpiä polkuja. Kaunista, pelottavaa. Upeasti kirjoitat.

 

Käyttäjän kaikki runot