Kaikki on sinun

Runoilija Riku Jurvanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuore ylioppilas, ehkä tuleva yliopisto-opiskelija. Musiikki ja lyriikka sydäntä lähellä.
 

Sinä katoat vieraaseen maahan
ehkä sieltä käsin et osaa satuttaa
häntä, joka takoi raudasta tulta
latoi kiviä kivien päälle
uskalsi hypätä jyrkänteeltä

Sinä katoat vieraaseen maahan
ja minä unohdan, taon sulan raudaksi
kokoan luuni jyrkänteen pohjalta
nuolen haavani, enkä enää katso taakse

vaan asetun niemennokkaan odottamaan
josko pätevät suursanat:
kaikessa uskoo, kaikessa toivoo
ja sinun sanasi:
lopussa kaikki on minun

Selite: 
18.7.2010
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot