Pieni lapseni

Runoilija Mali

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2011
Viimeksi paikalla: 9.11.2015 13:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katselen maailmaa sanojen kautta, niillä teen siitä omanlaiseni, sanoilla kerron maailmastani, annan hetken omastani, voit lukemalla nähdä maailmaa kauttani:)
 

Sinä kasvatat vartaloasi pientä
keräät sieluusi voimaa siellä
silmiisi viisautta hankit
tiedon murut tulevasta kuulemalla saat

Pieni lapseni kuule
täällä kaikki on valmiina sulle
siskos veljes sua odottaa
koska sinut nähdä jo saa

Kasva rauhassa
kerää voimia
niitä täällä tarvitaan
mutta muista
pieni lapseni
äiti isä sua rakastaa

Selite: 
Tulevalle nyytille <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämpöinen ja kaunis runo =)

Suloinen runo pikkuiselle. :)

 

Käyttäjän kaikki runot