Kerro mulle

Runoilija Mali

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2011
Viimeksi paikalla: 9.11.2015 13:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katselen maailmaa sanojen kautta, niillä teen siitä omanlaiseni, sanoilla kerron maailmastani, annan hetken omastani, voit lukemalla nähdä maailmaa kauttani:)
 

Kerro mulle miksi tämä kaikki pyörii näin

kerro mulle mikä meitä vie eteenpäin

kerro kuka meitä kuljettaa

kuka purjeisiin puhaltaa

ajan antaa ja lopettaa

kerro kuka tästä kaikesta huolen pitää

kuka sanoo nyt riittää

kuka sanoo tämä on määränpää

kuka kuiskaa: nyt pitäisi hiljentää

ja sanoo: ”Tänne jää”

Mä näitä pohtimaan jäin

kun sinut yksin maailman tuulissa näin

seisoit kallioilla yllä sen myrskyvän veen

kun aallot löi rantaan kuin tehden pesää itselleen

Sä sateeseen jäit kun käännyin kysymään

onko meillä mitään pysyvää

se oli sinun kuiskaus kai

joka siivet selkäänsä sai

”Ehkä muistot vain elää”

me emme tiedä enempää

”Kerro mulle mitä meistä jäljelle jää..?”

Selite: 
Tarinoita :) feat Marjonetti
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot