Ja minä vain jäljelle jään

Runoilija Mali

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2011
Viimeksi paikalla: 9.11.2015 13:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katselen maailmaa sanojen kautta, niillä teen siitä omanlaiseni, sanoilla kerron maailmastani, annan hetken omastani, voit lukemalla nähdä maailmaa kauttani:)
 

Raudan lujaa vasten kasvoja
syyttämättä mua sanoit anteeksi, tää maailma mua satuttaa
Koitin kiinni tarttua
pitää omana
sillä sain sut vain itkemään
ymmärtämättä ollenkaan
eihän kukaan pysty toista omistamaan
Otteestani irti pääsit
sylistäni kauas valuit
näin sut vain häviävän
kauas pois katoavan
Yksin tyhjään pimeään
jäin seisomaan ja sua viereen odottamaan
Maailman tuulet mua piiskaa
annoin tulla
jäin kaiken vastaanottamaan
en jaksa enää välittää
Mitä tänne jää kun viereltäni lähdit jättämättä meistä yhtään mitään
vain epätoivoa
tyhjää pimeää
sitä on kun lähdit
ja minä vain jäljelle jään

Selite: 
Mistä kaikki sanat tulee, mistä tunnelma tulee? Kun mieli on kuitenkin jouluisissa tunnelmissa :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot