Kun olin...

Runoilija MinaD

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihinen on kuin kala vedessä joka luulee hukkuvansa.
 

Muistan...
Rakkaus oli...?
Välitäminen ... Hyvä yritys.
Milloin lopetin sen kaiken,
Jaksan kuitenkin vielä yrittää.
Ehkä jonkain kauniina päivänä.

Kaunis päivä, toksuu koivu.

Ei mitään. Koivu se on.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot