Bumber

Runoilija MinaD

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihinen on kuin kala vedessä joka luulee hukkuvansa.
 

Ruotasin itseni pois pohjasta.
Ei se pohja niin syvä ollutkaan.
Mutaa raappasin.

Kaaduin viemäriin.
Kansi oli päällä kuitenkin.
Jotain menetin.

Hajotin peilini.
Tai niin luulin.
Jos se on made in Finland.
Kestää pudotuksen 5 kerroksesta.

Olen ehjempi kuin ennen. Bumber sticker.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot