pala minua

Runoilija MinaD

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihinen on kuin kala vedessä joka luulee hukkuvansa.
 

liian suri
Mitä?
Liian suuri...Epäilemme syöpää.
Ohm... anteeksi?
saat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot