Nimetön

Runoilija MinaD

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihinen on kuin kala vedessä joka luulee hukkuvansa.
 

Olin voittamaton aina,
kunnes halusin sinun oppivan voiton.
Vahingossa opetin myös häviön.

hävisin maailmalle.
Menetin kasvoni.
Sanoin etten katoa ikinä.
Nyt tunnen olevani pahin valehtelija.

Kun synnyit,
tiesin että äiti oli onnellinen.
Olin myös itsekkin, ikuisesti, ikuisesti onnellinen

Rakas veli älä unohda näitä karuja sanoja.
grhm mä myös sua grhm.

Vaikka kuolema mun korjaisi niin taivaaseen ota tykösi.

En usko jumalaan, uskon jumaliin. Toivon kuitenkin ettei kaikkea tarvitse kokea uudestaan.

Selite: 
Ehkä ei runo
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot