isla

Runoilija 512ef30c899026b755c2c5f542c260c1

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.10.2007
Viimeksi paikalla: 12.3.2019 23:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kerro mulle tytöstä jonka nimi on isla,
se on se outo joka asuu f-rapussa

mä kerran kompastuin sen katseeseen, se oli niinku
keuhkot puhki sekunnissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

kun joskus harvoin löytää oikeesti inspiroivaa tekstiä, "mä kerran kompastuin sen katseeseen".

Hieno. Toteava, hauska, hyvin toteutettu. Ihana.

Ja onnittelut! :)

Tässä on vaan jotain... Tykkään!

Hauska ja todella hyvä runo. Sopivasti lapsellisen leikkisä.

jesjes, tää on hieno. Musta tuntuu että mä tunnen islan.

 

Käyttäjän kaikki runot