Poden muurahaisvihaa

Runoilija QuatroTale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2007
Viimeksi paikalla: 27.11.2022 19:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On kaunis syksy, Elämäni ainoa valo.. On Pimeä Talvi Synkkä kuilu.. On Vehreä Kevät, Jäätävä henkäys..
 

Kaksi sanaa
poden muurahaisvihaa
Kimmeltävän kuun loisteessa
saranoita kynsistä sahaan
Laitimmaisesta huoneesta jatkan matkaa
kukaan ei tunne tiskirättireseptin salaa

Laput, liput, kipinä niput
Imussa illan, pimeään säkkiin tiput

Loputon kulku
Ei auta siihen tien sulku
Ei valitus ei parku
Kaksi sanaa
poden muurahaisvihaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot